Logo Bergen op Zoom
Bestemmingsplan ‘Islamitisch cultureel centrum, Wattweg’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat zij, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) het bestemmingsplan “Islamitisch cultureel centrum, Wattweg” voorbereidt.

Het doel van dit bestemmingsplan is om de verplaatsing van de moskee, die nu nog gevestigd is aan de Oude Stationsweg 37/37A, naar het perceel aan de Wattweg 7 (voormalig distributiecentrum PostNL) mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Wattweg 7, kadastraal bekend: Bergen op Zoom, sectie C, nummer 3642 en het perceel Oude Stationsweg 37/37A, kadastraal bekend: Bergen op Zoom, sectie H, nummer 4762.

Op termijn zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd in de leeshoek van het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan zal ook digitaal beschikbaar worden gesteld via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de link www.ruimtelijkeplannen.nl. De terinzagelegging zal worden gepubliceerd in Staatscourant, de Bergen op Zoomse Bode en op de gemeentelijke website.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen. Op grond van artikel 1.3.1. Bro wordt hier gemeld dat omtrent het voornemen geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen.

Bergen op Zoom, 5 april 2013

Naar boven