Logo Cuijk
Vastgesteld bestemmingsplan “Vianen NB, Koebaksestraat 35B”, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Vianen NB, Koebaksestraat 35B” ongewijzigd heeft vastgesteld op 18 maart 2013. Tevens maken zij bekend dat de gemeenteraad besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden vanaf 3 april 2013 zes weken voor beroep ter inzage gelegd. Voor de mogelijkheid van beroep worden de besluiten omtrent de vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan als één besluit aangemerkt

Het plan betreft een partiële herziening van het geldende bestemmingsplan “Kern Vianen 2006” en heeft als doel een omissie op de plankaart ter plaatse van de Koebaksestraat 35b te repareren. Op de plankaart zijn per abuis de getallen voor de goot- en bouwhoogte in het bouwvlak voor een sportkantine omgewisseld. In deze partiële herziening worden de getallen weer teruggewisseld.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal (pdf) op www.cuijk.nl bij ‘Digitale Balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kern Vianen’;

  • analoog bij de Publieksbalie in het gemeentehuis en de bibliotheek te Cuijk tijdens openingstijden.

In de periode van woensdag 3 april tot en met dinsdag 14 mei 2013 kan een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, beide Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.

De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan treden op 15 mei 2013 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Cuijk, 2 april 2013.

Burgemeester en wethouders van Cuijk, Mr. W.A.G. Hillenaar, burgemeester.

Mr. R.P. Hoffman, secretaris.

Naar boven