Logo Heusden
Ontwerpexploitatieplan Centrum Vlijmen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij op 26 maart 2013 heeft ingestemd met het ontwerpexploitatieplan Centrum Vlijmen te Vlijmen (th/pt/2012053/130155).

Het ontwerpexploitatieplan bevat een nadere uitwerking van planologische aspecten van het ontwerpbestemmingsplan Centrum Vlijmen, juridische aspecten en het regelt het kostenverhaal.

Inzage

Het ontwerpexploitatieplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 4 april 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpexploitatieplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp exploitatieplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen.

Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 320552 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met Susan Lahpor via telefoonnummer (073) 5131789.

Naar boven