Logo Lelystad
Ontwerp Eerste partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 2009, Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat de gemeenteraad van plan is de Eerste partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied 2009 vast te stellen.

Het plangebied voorziet in een herziening van een aantal onderdelen. Het ontwerpbesluit tot vaststelling en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 4 april 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de Stadswinkel in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2.

De Stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op ruimtelijkeplannen.nl. Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Tijdens de termijn van tervisieligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat tijdens deze termijn de mogelijkheid een mondelinge zienswijze te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Dienstverlening, telefoonnummer 14320.

Naar boven