Logo Berkelland
Ontwerpbestemmingsplan Gelselaar Van Bevervoordestraat 20 2012, Berkelland

Voor het perceel Van Bevervoordestraat 20 in Gelselaar geldt gedeeltelijk het bestemmingsplan “Gelselaar” en gedeeltelijk “Gelselaar Dorp 2010”. In deze bestemmingsplannen staat dat het gebied mag worden gebruikt voor een agrarisch bedrijf en zijn de gronden bestemd als agrarisch gebied met landschappelijke waarde. Het ter plaatse aanwezige bosbouwbedrijf wordt verplaatst naar een andere locatie.

Door een herziening van de geldende bestemmingsplannen maken we het mogelijk een kleinschalige woonzorgaccommodatie met 10 woonzorgeenheden, een zorgcentrum met een flexibele invulling van de woonzorgfunctie en twee vrijstaande woningen te bouwen. Hiervoor heeft de gemeente het ontwerpbestemmingsplan “Van Bevervoordestraat 20 2012” gemaakt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijlagen ligt ter inzage van 2 april tot en met 14 mei in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Zienswijze

Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar de gemeenteraad van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0545-2503418 of 0545-250309. U kunt later alleen beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad tot het vaststellen van het bestemmingsplan als u op tijd zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Website

Deze publicatie, het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘actueel’, ‘ruimtelijke plannen’, ‘ter inzage’. Het identificatienummer van dit ontwerpbestemmingsplan is BPGSL20120003-0010.

Naar boven