Logo Sliedrecht
Bekendmaking besluit omgevingsvergunning Baanhoek 186, Sliedrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor het wijzigen van de schoorsteenconstructie op het perceel aan de Baanhoek 186. Voor het project is naast de activiteit bouwen ook de activiteit planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing.

  • 1. het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • 2. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (het bouwplan voldoet niet aan het bestemmingsplan);

  • 3. het veranderen of veranderen van de werking of het in werking hebben van een inrichting of mijnbouwwerk.

Stukken ter inzage

In verband hiermee ligt de omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, vanaf vrijdag 5 april 2013 gedurende zes weken, dus tot vrijdag 17 mei 2013 ter inzage in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website heeft u de mogelijkheid het projectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart. De omgevingsvergunning en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Plannen en projecten -> Ruimtelijke Plannen -> Omgevingsvergunningen.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007BM Rotterdam. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening

Na indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007BM Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen voornoemde termijn van zes weken treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling ROBM, telefoon (0184) 495 955.

Naar boven