Logo Leudal
Voornemen omgevingsvergunning met bestemmingsplanafwijkingsbesluit, Lozerweg 5 te Baexem, Leudal

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

  • “het oprichten van een erf- of perceelsafscheiding op de percelen, kadastraal bekend als gemeente Baexem, sectie: E, nummer: 633 en 339 beter bekend als Lozerweg 5 te Baexem, ten behoeve van het omheinen van een weide voor gezelschapsdieren”

Inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 april 2013 tot en met woensdag 15 mei 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage, gedurende openingstijden, bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via de website http://leudal.nl onder het kopje: Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Projectbesluiten, Lozerweg 5, Baexem.

De stukken kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak. (0475) 859758.

Heythuysen, 3 april 2013.

Naar boven