Logo Oostzaan
Ontwerp omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen Bombraak 6, Oostzaan

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de ontwerp tezamen met de door de raad afgegeven ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) ter inzage liggen.

De ontwerp omgevingsvergunning betreft het perceel Bombraak 6 te Oostzaan en voorziet in de realisatie van het plaatsen installaties en ombouw op het dak van een bedrijfshal op Bombraak 6 te Oostzaan.

Inzage: De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) met bijbehorende stukken kunnen met ingang van 4 april 2013 tot en met 15 mei 2013 gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan en op de website http://gemeente.oostzaan.nl/stukken_ter_inzage.

Zienswijzen:

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging (van 4 april 2013 tot en met 15 mei 2013) kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oostzaan, postbus 20, 1530 AA in Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Ruimtelijke Ordening, telefoon: 075-651 21 00.

Naar boven