Logo Schagen
Verleende omgevingsvergunning nieuwbouwproject Regioplein/Sportlaan te Schagen, Schagen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van 58 appartementen met bergingen en bijbehorende parkeerplaatsen, alsmede een wijk- en gezondheidscentrum en een ouderensociëteit op de locatie Sportlaan/Regioplein/A. Mauvestraat in Schagen, kadastraal bekend gemeente Schagen, sectie A, nummer 3037 en 4233 (ged.).

Het betreft de activiteiten:

  • a. Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan;

  • b. Het oprichten van een bouwwerk.

Aangezien sprake is van strijd met het geldende bestemmingsplan is medewerking verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijkingsprocedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3e Wabo.

De omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 4 april 2013 gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Schagen en zijn ook te raadplegen via de website www.schagen.nl. Het besluit is daarnaast te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0441.OVSGNAPPSPRTLN-VA01 .

U kunt op grond van de Algemene wet bestuursrecht beroep indienen als u van mening bent, dat het besluit/de besluiten uw belangen schaadt/schaden. Dit kan gedurende zes weken na de dag dat wij het besluit bekend hebben gemaakt. De datum van bekendmaking is de datum van deze publicatie.

Het indienen van een beroepschrift moet schriftelijk en kunt u richten aan de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

U kunt beroep instellen als u:

  • zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerp-omgevingsvergunning in de periode dat deze mogelijkheid werd geboden of,

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijzen heeft ingediend.

Op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht wordt een bezwaar- of beroepschrift ondertekend en bevat het tenminste:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Als u beroep instelt moet u een kopie van het betreffende besluit meezenden. Het beroepschrift moet in de Nederlandse taal zijn gesteld.

Voorlopige voorziening

Als u een beroepschrift heeft ingediend dan schorst dat de werking van het besluit niet. Om het besluit (tijdelijk) buiten werking te stellen kunt u de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als u daarvoor een spoedeisend belang heeft. Dit verzoek kunt u indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Schagen, 3 april 2013

Naar boven