Logo Hattem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Uilennest-Hollewand’, Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Uilennest-Hollewand’ met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 3 april 2013 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Uilennest-Hollewand’ voorziet in de nieuwbouw van maximaal 60 appartementen met de mogelijkheid tot zorg gelegen aan de hoek Uilennest en Hollewand. Voor deze ontwikkeling worden de bestaande 32 eengezinswoningen gesloopt.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 3 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening en Handhaving (tot en met dinsdag 14 mei 2013). De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0244.bpUilennest-0002 en op www.hattem.nl. De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/index onder ‘bronhouder’ Hattem.

Zienswijze

Gedurende de eerdergenoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer M. Knol, telefoon (038)-443 16 16.

Naar boven