Logo Menterwolde
Ontwerpbestemmingsplan MFC Noordbroek ter inzage, Menterwolde

Burgemeester en Wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan MFC Noordbroek is opgesteld.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een nieuwe planologische regeling voor de ontwikkeling van een multifunctioneel centrum met de daarbij behorende voorzieningen in het dorp Noordbroek. De bebouwing is voorzien aan de Schoolstraat waar thans het dorpshuis ‘Klipheerd’, een sportzaal en een basisschool aanwezig is. Voor een exact overzicht van de begrenzing van het plangebied wordt verwezen naar www.menterwolde.nl. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Het plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 4 april 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage. De stukken liggen tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis (kamer 203) te Muntendam. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen op www.menterwolde.nl. Op die website vindt u ook een verwijzing naar de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen en een locatie waar de bronbestanden raadpleegbaar zijn.

Reageren op het plan

Tot en met 15 mei 2013 kan iedereen een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Menterwolde, Postbus 2 te 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Beheer, de heer R. Hazekamp, tel. (0598) 658881. Ook voor vragen over dit plan kunt u bij hem terecht. De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Naar boven