Logo Hillegom
Ontwerp omgevingsvergunning S.J. Spijker B.V. Oosteinderlaan 32, Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3˚, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen voor het nieuwbouwen van 4935 m2 glasopstanden en het plaatsen van 3 hemelwatersilo's. Op grond van artikel 3.10, eerste lid, onder a, van de Wabo moet het besluit worden voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Awb.

Plangebied en inhoud van het plan

Op 16 november 2012 is er een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het nieuwbouwen van 4935 m2 glasopstanden en het plaatsen van 3 hemelwatersilo's ten behoeve van S.J. Spijker B.V. aan de Oosteinderlaan 32 te Hillegom.

De locatie van de glasopstanden en de hemelwatersilo’s is gelegen binnen het geldend bestemmingsplan “Polders”. De voorgenomen werkzaamheden zijn niet (geheel) in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. De omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing heeft als doel de bouw en de planologische afwijking van het bestemmingsplan “de Polders” toe te staan. Dit kan gerealiseerd worden met toepassing van volgens artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage met ingang van donderdag 4 april 2013 tot en met woensdag 15 mei 2013 (zes weken) in de gemeentewinkel, Hoofdstraat 115 te Hillegom. Het gemeentehuis is elke werkdag van 8:30 tot 13:30 uur en op donderdag tevens van 16:00 tot 20:00 uur, geopend.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per E-mail. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoon: 14 0252.

Naar boven