Logo Pekela
Verlening omgevingsvergunning Tilstraat H52 te Nieuwe Pekela, Pekela

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Pekela maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • het bouwen van een werktuigenberging op het perceel Tilstraat H52 te Nieuwe Pekela (kadastraal bekend gemeente Nieuwe Pekela, sectie I nummer 01219).

De beschikking en de overige stukken kunt u gedurende een periode van 6 weken inzien vanaf donderdag 7 maart 2013 tot donderdag 18 april 2013 tijdens de openingsuren van het gemeentehuis evenals buiten kantooruren volgens telefonische afspraak, tel. 0597-617555.

Tegen deze beschikking kan binnen zes weken na de dag van ter inzage legging van de beschikking beroep worden ingesteld door de aanvrager, adviseurs, degenen die in een eerdere fase zienswijzen naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen in te brengen. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u als belanghebbende er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de rechtbank. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank Noord-Nederland (locatie Groningen) via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Tegen de beslissing van de rechter kan eventueel nog beroep worden ingesteld bij de Raad van State. Ieder die beroep instelt kan vragen haar/zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Pekela, 28 februari 2013

Naar boven