Logo Putten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Keizerswoert’, Putten

Van 4 april tot 16 mei 2013 ligt in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu, (kamer V-5) voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Bedrijventerrein Keizerswoert".

Dit ontwerpbestemmingsplan behelst een integrale herziening van de geldende bestemmingsplannen "Industrieterrein" en "Industrieterrein Noord".

Het bestemmingsplangebied ligt ten noordwesten van de kern Putten. Aan de noord- en oost-zijde wordt het terrein begrensd door respectievelijk de Beekweg en onbebouwde agrarische gronden. Aan de zuidgrens wordt het terrein begrensd door de Stationsstraat en de Husselsesteeg. Aan de westzijde wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amersfoort – Zwolle.

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummers (0341) 359 733 / 359 734, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.Btkeizerswoert-ON01 en is als pdf-bestand te bekijken op de gemeentelijke website www.putten.nl > direct naar > bestemmingsplannen.

Veranderingen ten opzichte van het geldende bestemmingsplan "Industrieterrein"

Het nieuwe bestemmingsplan Bedrijventerrein Keizerswoert geeft zoveel mogelijk de (legale) feitelijke situatie weer, zoals deze bij de gemeente bekend is. De (beleidsmatige) veranderingen komen grotendeels uit de veranderde wetgeving en uit het Master- en uitvoeringsplan voor de revitalisering van dit bedrijventerrein. Daarnaast is in het ontwerpbestemmingsplan rekening gehouden met een afrondende uitbreiding van het bedrijventerrein achter de woningen Stationsstraat 132 en 134 en op het perceel Stationsstraat 136.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de telefoonnummers (0341) 359 733 / 359 734.

Inloopavonden

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien op woensdag 10 april 2013 tussen 19.00 en 21.00 uur en op woensdag 17 april 2013 eveneens tussen 19.00 en 21 00 uur. Beide avonden vinden plaats in het gemeentehuis.

Naar boven