Logo Waterland
Kennisgeving vastgesteld bp De Erven 2, Broek in Waterland, Waterland

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad het volgende bestemmingsplan op 14 maart 2013 ongewijzigd heeft vastgesteld:

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘De Erven 2’ ligt met ingang van vrijdag 5 april 2013 gedurende een periode van zes weken ter inzage.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel De Erven 2 te Broek in Waterland, en maakt ruil van grond, wijziging bestemming en bouw van een garage mogelijk.

Inzage stukken

Het vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 5 april 2013 tot en met donderdag 15 mei 2013 ter inzage en kunnen worden ingezien:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl, die ook te bereiken is via de gemeentelijke website www.waterland.nl onder projecten-en-plannen, bestemmingsplannen, Broek in Waterland. De digitale bestandenset wordt tevens op deze pagina beschikbaar gesteld.

  • bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur, woensdag van 08.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Instellen beroep

Tijdens de inzagetermijn kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den haag een beroepsschrift ingediend worden door:

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht en belanghebbende zijn;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeente kenbaar te maken;

  • alle belanghebbenden, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeente bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Digitaal indienen? Dit kan met een DigiD inlogcode, uitsluitend voor burgers. Zie hiervoor de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl, digitaal loket Afdeling bestuursrechtspraak.

Naar boven