Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor de Grecht, Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 4 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage komt te liggen het ontwerp bestemmingsplan “Ruimt voor de Grecht” met de planidentificatie “NL.IMRO.0632.BPNatuurGrecht-bOW1”.

Plangebied en doel

Het plangebied is gelegen op een afstand van circa 1200 meter ten zuiden van het Nespad en ten oosten van de Hoofdweg. Het betreft een agrarisch gebied met een omvang van circa 35 ha ten westen van de Grecht gelegen tussen Zegveld en Kamerik.

Voor het aanleggen van een natuurgebied met waterberging langs de Grecht is een nieuwe bestemming nodig. Te wijzigen de geldende bestemming “Agrarisch – Landschappelijke waarden”.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding/plankaart), ligt met ingang van 4 april tot en met 15 mei ter inzage in de Koepel in het gemeentehuis, Blekerijlaan 14 te Woerden.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op de website van de gemeente http://www.woerden.nl/bestemmingsplannen-voorbereiding. Verder kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de Gemeenteraad van Woerden, p.a. Afdeling Ruimte, Postbus 45, 3440 AA Woerden, onder vermelding van: ’bestemmingsplan Ruimte voor de Grecht’. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14.0348, informeren naar de heer Alex Lacroix) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven