Logo Noordenveld
Ontwerpbestemmingsplan Kampeerterreinen in Noordenveld, Noordenveld

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend, dat het ontwerp van bestemmingsplan Kampeerterreinen in Noordenveld op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 4 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kan het bestemmingsplan ingezien worden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Noordenveld www.gemeentenoordenveld.nl .

Dit bestemmingsplan betreft een actualisering van de bestemmingsplannen voor de bestaande kampeerterreinen en is gebaseerd op de Nota Kampeerbeleid van 2007.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan de Raad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kampeerterreinen in Noordenveld”. Een zienswijze kan ook mondeling ingediend worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw G.W. Kuiper, via telefoonnummer 14 050.

Roden, 3 april 2013.

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven