Logo Rhenen
Projectbesluit en bouwvergunning Friesesteeg 44, Rhenen

(Art. 3.10 Wro en art. 40 e.v. Ww)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat op 3 april 2013 een projectbesluit is genomen en een bouwvergunning is verleend voor het geheel oprichten van twee varkensstallen op Friesesteeg 44 in Rhenen. De aanvraag is bekend onder nummer 59/2010.

Naar aanleiding van een ingediende zienswijze zijn aan het projectbesluit voorwaarden verbonden ten aanzien van het verplicht realiseren van het landschappelijk inpassingsplan, het realiseren van de Maatregelen Duurzame Veehouderij en het plaatsen van luchtwassers.

Inzien

Het projectbesluit en de bouwvergunning, inclusief de onderliggende stukken, liggen van donderdag 4 april 2013 tot en met donderdag 16 mei 2013 voor een ieder ter inzage.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Bart Brandenburg-Stroo, telefoonnummer 0317 681 668 of e-mail bart.brandenburg-stroo@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen. Verder kunnen alle belanghebbenden beroep instellen tegen de onderdelen waarop het projectbesluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 5 april 2013 tot en met donderdag 16 mei 2013 bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking op vrijdag 17 mei 2013, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorziening, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven