Logo Veenendaal
Ontwerp bestemmingsplan ‘Lunenburg 1’, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 4 april 2013 het ontwerp bestemmingsplan “Lunenburg 1” ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het opgestelde ontwerp bestemmingsplan voorziet in de juridische regeling voor de bouw van 3 woningen. Daarnaast zal detailhandelsbestemming op het pand Bergweg 15 worden wegbestemd.

Begrenzing

Het plangebied wordt begrensd aan de noordzijde door de percelen Bergweg 5 t/m 11. Aan de oostzijde door de percelen Kerkewijk 184 t/m 190 en Bergweg 3. Aan de zuidzijde ligt het perceel Lunenburg 3 en aan de westzijde wordt plangebied begrensd door de percelen Lunenburg 2 t/m14.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijlagen liggen met ingang van donderdag 4 april 2013 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website van de gemeente Veenendaal kunt u het ontwerp bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien (www.veenendaal.nl -> actueel-> openbare bekendmakingen -> actuele openbare bekendmakingen).

Via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ kunt u ook het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal inzien.

Reageren

Tot en met 15 mei 2013 kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze geven.

Schriftelijk

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de procedure of het plan kunt u contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324.

Naar boven