Logo Epe
Bestemmingsplan ‘Landgoed De Pirk’ onherroepelijk, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Landgoed De Pirk’ onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 13 december 2012 het bestemmingsplan ‘Landgoed De Pirk’ gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan “Landgoed de Pirk” voorziet in de juridisch planologische regeling voor het nieuwe landgoed de Pirk aan de Paalbeekweg te Epe, waarbij landbouwgrond wordt omgezet in natuur en één nieuw landhuis met maximaal twee inpandige wooneenheden wordt gerealiseerd. Daarnaast behoudt de huidige woning van de initiatiefnemer zijn vigerende bestemming Woondoeleinden.

Het raadsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en overige stukken hebben met ingang van 30 januari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 13 maart 2013 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de plan-ID intypen: NL.IMRO.0232.BG013LGDePirk-VBP1, of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG013LGDePirk-VBP1

Epe, 2 april 2013

Naar boven