Logo Vlieland
Ontwerpbestemmingsplan Zomerhuizenterrein, Vlieland

Overeenkomstig artikel 3.8.1. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland bekend, dat met ingang van 2 april 2013, gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Zomerhuizenterrein ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de zomerhuizenterreinen Ankerplaats, Vliepark en Duinkersoord (inclusief De Kaap).

Het bestemmingsplan is grotendeels gelijk aan het bestemmingsplan Zomerhuizenterrein 2013. De wettelijke aanpassingen zijn opgenomen en de in de afgelopen tien jaar genomen vrijstellingen en ontheffingen zijn verwerkt.

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. U geeft daarin aan op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij de gemeenteraad van Vlieland, per adres: gemeente Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland, onder vermelding van zienswijze bestemmingsplan Zomerhuizenterrein Vlieland.

Voor meer informatie of voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u contact opnemen met RO/BWT van de gemeente Vlieland, telefoon 0562-452719.

U kunt het bestemmingsplan inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland:www.vlieland.nl/ onder het tabblad dienstverlening/ plannen en projecten.

Het planindificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO.0096.137101-ON01

Naar boven