Logo Woudenberg
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2013 (herziening), Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij, ten behoeve van de reparatie van het bestemmingplan Buitengebied 2010, het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2013 (herziening) hebben vrijgegeven.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 3 april tot en met 14 mei 2013 ter inzage.

Toelichting

Het bestemmingsplan repareert het bestemmingsplan Woudenberg Buitengebied 2010, zoals dit is vastgesteld in 2010, op onderdelen. Zo worden onder meer de door de Raad van State vernietigde onderdelen en de reactieve aanwijzing van de provincie Utrecht voorzien van een passende bestemming. Tevens wordt de redactie van een aantal artikelen aangepast naar aanleiding van de huidige ervaringen met het bestemmingsplan. Tenslotte wordt op de verbeelding de bestemmingsaanduiding van een aantal percelen aangepast. Voor een volledig overzicht van de reparaties verwijzen wij u naar hoofdstuk 2 en 3 van het ontwerpbestemmingsplan.

Ter inzage

De ontwerpbestemmingsplannen liggen vanaf 3 april 2013 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg, het ontwerpbestemmingsplan Woudenberg Buitengebied 2013 (herziening) is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerpplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de ter inzage ligging, een afspraak gemaakt te worden met mevrouw K. Kuperus. Dit kan via telefoonnummer (033-2869185). Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

Naar boven