Logo Almelo
Ontwerpbestemmingsplan Rhijnbeek, Almelo

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat met ingang van 3 april 2013 tot en met 14 mei 2013 voor een ieder ter inzage ligt:

Hornbach Bouwmarkt en Tuincentrum is voornemens zich op de locatie Rhijnbeek (voormalige ROC-school Van Rhijn) te vestigen. De locatie Rhijnbeek wordt aan de noordzijde omsloten door de Frederik van Eedenstraat, aan de oostzijde door de Bornerbroeksestraat, aan de zuidzijde door de Nijreessingel en aan de westzijde door de Henriëtte Roland Horstlaan. Met onderhavig bestemmingsplan wordt het perceel voorzien van de bestemming “Detailhandel”, om de voorgestane ontwikkeling mogelijk te maken.

Inzien van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken zijn in te zien:

  • Bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken, Stadhuisplein 1 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 – 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 – 16.00 uur (ma/di/wo/vr) en van 13.00 – 19.00 uur (do);

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen.

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondelinge en schriftelijke zienswijzen indienen. Een schriftelijke reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Almelo, Postbus 5100, 7600 GC ALMELO en dient voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Om mondeling uw reactie kenbaar te maken kunt u voor het maken van een afspraak terecht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu, tel. 541111.

Naar boven