Logo Nunspeet
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning op de locatie ter hoogte van Stationslaan 48 in Nunspeet

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Centrum’ voor het bouwen van veertien startersappartementen, drie grondgebonden patiowoningen, één vrijstaande woning en garageboxen met bijbehorende ontsluiting en parkeer- en groenvoorzieningen op de locatie Stationslaan 48 in Nunspeet. De gemeenteraad heeft daarvoor in zijn vergadering van 20 december 2012 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Het ontwerpbesluit inclusief alle bijlagen, ligt met ingang van woensdag 27 maart 2013 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het Klantcontactcentrum (KCC) van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen via de website van de gemeente (www.nunspeet.nl).

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer R.J. Huizenga van de afdeling Bouw en Milieu via doorkiesnummer (0341)25 94 02.

Naar boven