Logo Deurne
Aanvulling bijlage ontwerpbestemmingsplan Spoorzone Middengebied, Deurne

Het ontwerpbestemmingsplan “Spoorzone Middengebied” heeft met ingang van 8 februari 2013 met de hierbij behorende stukken voor iedereen gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gebleken is dat het onderzoek betreffende de geluidsbelasting op een deel van het plangebied vanwege het bedrijf Weijer Aanhangwagenfabriek BV, Leembaan 10 te Deurne abusievelijk niet ter inzage heeft gelegen.

Dit onderzoek ligt vanaf 28 maart 2013 voor een periode van zes weken tijdens de openingstijden alsnog ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Markt 1 te Deurne. Dit onderzoek is tevens beschikbaar op de gemeentelijke website (www.deurne.nl).

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen, doch uitsluitend voorzover die betrekking heeft op dit akoestische onderzoek. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493 – 387 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Economie.

Hoorzitting

Indieners van een zienswijze worden in de gelegenheid gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen.

In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan te geven of u van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling toe te lichten gebruik wenst te maken.

Naar boven