Logo Amstelveen
Voorontwerp bestemmingsplan 2e Herziening Amstelveen Zuid-West, Westwijkcentrum, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat in de inspraak wordt gebracht het voorontwerp bestemmingsplan 2e Herziening Amstelveen Zuid-West, Westwijkcentrum. Het voorliggende bestemmingsplan maakt het mogelijk het winkelcentrum Westwijkplein uit te breiden met winkels en woningen en het wijk/ontmoetingscentrum Westend te vernieuwen.

Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting betreft de gronden gelegen in het noord-westen van Amstelveen tussen de Asserring (oostzijde), de Noorddammerweg (westzijde), de Marthahoeve (noordzijde) en de Zeelandiahoeve (zuidzijde).

Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting ligt met ingang van 28 maart 2013 tot en met 24 april 2013 ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn van vier weken kunnen ingezetenen van de gemeente Amstelveen en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen.

Op woensdag 27 maart 2013 vindt er een informatieavond plaats in wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3. De avond start om 18.30 en duurt tot 22.00 uur. Er vinden twee centrale presentaties plaats, deze starten om 18.30 en 20.00 uur. Na afloop van de centrale presentaties is er de mogelijkheid om onder andere informatie over het voorontwerp bestemmingsplanplan in te winnen.

Het voorontwerp bestemmingsplan is op de volgende wijzen in te zien:

Digitaal

U kunt het digitale voorontwerp bestemmingsplan "2e Herziening Amstelveen Zuid-West, Westwijkcentrum” raadplegen op

Papier

Het papieren voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30-15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

27 maart 2013

Naar boven