Logo Slochteren
Ontwerpbestemmingsplan Steendam, Slochteren

Er is een ontwerpbestemmingsplan Steendam opgesteld. Het plan omvat de plaats Steendam (inclusief de jachthavens, recreatieparken en het Avalonterrein). Om bestemmingsplannen actueel te houden, worden deze eens in de tien jaar herzien. Op deze manier worden de regels aangepast aan de huidige inzichten. Daarnaast worden ook verleende vrijstellingen, ontheffingen en nieuw ruimtelijk beleid verwerkt in de bestemmingsplannen.

In dit ontwerp is de bestaande situatie als uitgangspunt genomen. Dat betekent niet dat er niets verandert. Het nieuwe plan voorziet bijvoorbeeld wel in verruiming voor het uitbreiden van woningen en bijgebouwen op percelen waar dat mogelijk is.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 28 maart 2013 tot en met woensdag 8 mei 2013. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Het plan is tevens te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00029-31on.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.bp00029-31on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van het publiekscentrum.

Naar boven