Logo Hof van Twente
Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Integrale herziening Spechthorst-de Whee, herziening Holtdijk 23’, Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 19 maart 2013 het bestemmingsplan "Integrale herziening Spechthorst-de Whee, herziening Holtdijk 23" ongewijzigd heeft vastgesteld.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan 'Integrale herziening Spechthorst – de Whee' in 2005 is abusievelijk de woonfunctie voor de locatie Holtdijk 23 e.o. in Goor opgeheven.

Met deze herziening wordt dit hersteld en wordt overeenkomstig de feitelijke situatie ter plaatse een bouwvlak en een woonbestemming opgenomen.

Het vastgestelde plan ligt met ingang van 28 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage en is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.GOxHoltdijk23-VS10.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze

bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht kunnen gedurende bovengenoemde inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

27 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester,

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven