Logo Enkhuizen
Kennisgeving vastgesteld wijzigingsplan Haling 13, Enkhuizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen maken bekend dat zij besloten hebben het wijzigingsplan “Haling 13” te Enkhuizen vast te stellen.

Bouwplan: Deze wijziging is nodig om medewerking te kunnen verlenen aan de bouw van een vrijstaande woning met botenhuis op het perceel Haling 13 te Enkhuizen, kadastraal bekend als Enkhuizen sectie H, nummer 2308. De bestaande woning zal worden gesloopt. Het wijzigingsplan voorziet in ruimere bouwmogelijkheden, een verplaatsing en vergroting van het bouwvlak en in een blijvende bescherming ten aanzien van archeologische waarden. Het college stelt geen exploitatieplan vast. Het vastgestelde wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan niet

gewijzigd.

Inzage: Het vastgestelde wijzigingsplan met de stukken die hierop betrekking hebben ligt vanaf

28 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Het wijzigingsplan is tevens te raadplegen op onze gemeentelijke website www.enkhuizen.nl en de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan of die niet tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht en kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Een verzoek tot schorsing van het besluit of een verzoek om een voorlopige voorziening kan worden ingesteld bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Zo’n verzoek kan alleen worden gedaan als ook beroep is ingesteld.

Aan de Raad van State moet griffierecht worden betaald. Voor de hoogte van het griffierecht wordt verwezen naar www.raadvanstate.nl.

Naar boven