Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan Vinkenburg, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 28 maart 2013 gedurende zes weken (tot en met 8 mei 2013) het ontwerpbestemmingsplan Vinkenburg en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Voor het gebied ten westen van de kern Odijk wordt een nieuw digitaal raadpleegbaar bestemmingsplan opgesteld ter vervanging van het bestemmingsplan Landelijk Gebied uit 1982 (en Noordzone Dalenoord 1994). Het bestemmingsplan Vinkenburg is in hoofdzaak agrarisch van opzet en sluit in de plansystematiek aan bij het bestemmingsplan Buitengebied 2011. Voor een gedeelte van het plangebied is een wijzigingsbevoegdheid naar wonen opgenomen om toekomstige woningbouw in het gebied op termijn mogelijk te maken.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=N L.IMRO.0312.bpBNKvinkenburg-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/bpBNKvinkenburg-on01 ).

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van 28 maart 2013 tot en met 8 mei 2013 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer M. H. Verveer van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 6594883 op disdag t/m vrijdag.

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven