Logo Scherpenzeel
Vergunning voor bouwen overkapping en wijzigen agrarisch gebruik naar paardenhouderij Gooswilligen 19, Scherpenzeel

Ontwerp-besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat zij voornemens zijn om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen aan

de heer A.C. Veldhuizen, Gooswilligen 19, 3925 MH Scherpenzeel, voor het bouwen van een overkapping en het wijzigen van het agrarisch gebruik naar paardenhouderij. De aanvraag betreft het perceel Gooswilligen 19 te Scherpenzeel.

U kunt het ontwerp-beluit inzien

De aanvraag, het ontwerp-besluit en alle hierop betrekking hebbende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 27 maart 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegd.

Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak ’s middags (maandag tot en met donderdag) kunnen de stukken worden ingezien bij de afdeling Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegblaar op www.scherpenzeel.nl (Bouwen, wonen en veiligheid/bouwen/ontheffingen en projectbesluiten/Gooswilligen 19) en via www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0279.PB2013Gooswil19-on01

Hoe kunt u reageren

Binnen zes weken na de dag waarop het ontwerp-beschikking ter inzage is gelegd, kunnen eventuele zienswijzen tegen of adviezen over het ontwerp-besluit ingediend worden bij burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ Scherpenzeel De laatste dag van de termijn is derhalve 7 mei 2013.

Naar boven