Logo Elburg
Projectafwijkingsbesluit en ontwerp-omgevingsvergunning Vale Ouwepad te ’t Harde, Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een vijf-onder-één-kapwoning aan het Vale Ouwepad te ’t Harde, kadastraal bekend gemeente Doornspijk, sectie C, nrs 3343 en 4176 te Doornspijk.

Met ingang van woensdag 27 maart 2013 liggen de aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning, het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl; onder Bekendmakingen; Ruimtelijke ontwikkeling; Projectafwijkingsbesluiten en op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0230.PBVALEOUWEPAD-ONT1

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het projectafwijkingsbesluit en de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. de Graaf-Boonen (tel. 0525-688645) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 26 maart 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven