Logo Berkelland
Ontwerpbestemmingsplan Geesteren, Hagensweg ong. 2013, Berkelland

Er is een ontwerp voor een nieuw bestemmingsplan voor een perceel nabij de Hagensweg in Geesteren. Door de uitspraak van de Raad van State van 30 januari 2013 is goedkeuring aan dit perceel onthouden. De bestemming “Wonen” van dat perceel is daarbij vernietigd.

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt met inachtneming van de uitspraak van de Raad van State een nieuw bestemmingsplan te maken voor dit perceel.

Momenteel geldt hier het bestemmingsplan “Geesteren”. Volgens dit bestemmingsplan uit 1973 is het perceel bestemd als “woningbouw EO” voor de bouw van een vrijstaande of dubbele woning.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijlagen ter inzage van 27 maart tot en met 7 mei 2013 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Zienswijze

Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar de gemeenteraad van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer 0545-250 318.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan, kunnen later beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Website

Deze publicatie, het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘actueel’, ‘ruimtelijke plannen’ en ‘ter inzage’. Het identificatienummer van dit ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1859.BPGTR20130002-0010.

Naar boven