Logo Castricum
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen ‘Walstro 3 Castricum’

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen voor het realiseren van een woonzorgcentrum aan de Walstro 3 in Castricum zes weken ter inzage liggen. Het bouwplan voorziet in het realiseren van 23 zorgstudio’s en 12 appartementen. Het huidige gebouw wordt gesloopt.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen liggen van 28 maart 2013 t/m 8 mei 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl.

Zienswijze:

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen zowel het ontwerpbesluit omgevingsvergunning als de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze Walstro 3’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mw. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum

27 maart 2013

Naar boven