Logo Hardinxveld-Giessendam
Terinzagelegging ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan ‘Giessenzoom-Parallelweg’, Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat van donderdag 28 maart 2013 tot en met woensdag 8 mei 2013 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan “Giessenzoom-Parallelweg”.

Met het bepalen van hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai en railverkeerslawaai worden de milieutechnische belemmeringen opgeheven met betrekking tot de in het bestemmingsplan “Giessenzoom-Parallelweg” gefaciliteerde herbouw van woonruimte op de percelen Parallelweg 124a, 129a en 152a.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden),

  • Het ontwerpbesluit hogere waarden is ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel > Ter inzage).

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met woensdag 8 mei 2013 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met mevrouw M. Stokhof. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (tel. 140184) of mailen naar mstokhof@gemhg.nl.

Naar boven