Logo Oldebroek
Ontwerpbestemmingsplan Wezep Noord, De Bulten 2, Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan "Wezep Noord, De Bulten 2" met het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 27 maart 2013 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Dit bestemmingsplan voorziet in een planologisch en juridisch kader voor het oprichten van één extra woning op het perceel de Bulten 2 in Wezep en een clustering van volières voor de ter plaatse gevestigde parkietenhouderij. Tevens wordt hiermee een ruimtelijke kwaliteitslag beoogd.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit liggen met ingang van 27 maart 2013 gedurende zes weken voor een ieder analoog op de volgende plaatsen en tijden ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur en;

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep tijdens werkdagen tussen 13.00 tot 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0269.WZ110-ON01 en via de gemeentelijke website- in pdf formaat – via www.oldebroek.nl. De bestanden van het bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via http://www.oldebroek.nl/Wonen_en_leven/Ruimtelijke_plannen/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen_in_procedure

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u hiervoor contact opnemen met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-638248.

Het college van de gemeenteOldebroek, 26 maart 2013,

Naar boven