Logo Noordwijkerhout
Ontwerpbestemmingsplan Oosterduinse Meer, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Oosterduinse Meer ” (NL.IMRO.0576.BP201300024) met bijbehorende stukken vanaf woensdag 27 maart 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied en doelstelling bestemmingsplan

Het plangebied ‘Oosterduinse Meer’ bevindt zich in het westen van de gemeente Noordwijkerhout en grenst aan de gemeente Noordwijk. Het gebied bevat onder andere een bungalowpark, een stacaravanpark, een camping en het recreatiegebied Oosterduinse Meer.

Het huidige in 1986 vastgestelde bestemmingsplan “Oosterduinse Meer” is verouderd en dient te worden geactualiseerd. Het ontwerpbestemmingsplan is een conserverend bestemmingsplan, waarin onder andere de recreatieve functie van een groot deel van het plangebied juridisch wordt vastgelegd. Er worden in het ontwerpbestemmingsplan geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan “Oosterduinse Meer” ligt met ingang van woensdag 27 maart 2013 gedurende zes weken, dus tot en met dinsdag 7 mei 2013 ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerp raadsbesluit en de bijbehorende stukken inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Herenweg 4. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het bestemmingsplan deze betrekking heeft,

Noordwijkerhout, 26 maart 2013

Naar boven