Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Randenburgseweg’, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 28 maart 2013 t/m woensdag 8 mei 2013, voor iedereen het ontwerp bestemmingsplan “Randenburgseweg” ter inzage ligt.

Het plan voorziet in een verbreding van de Randenburgseweg van gemiddeld 1 tot 1,5m. De verbreding is nodig omdat een deel van de Randenburgseweg deel uitmaakt van de Oostelijke Rondweg Boskoop. De afwikkeling van het verkeer kan na verbreding beter plaatsvinden.

Het ontwerp van het bestemmingsplan “Randenburgseweg” ligt voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als PDF bestand op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl > plannen en projecten > Wonen, leven en werken > Buitengebied Reeuwijk > bestemmingsplan Randenburgseweg;

  • op papier en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven (Raadhuisplein 1 te Bodegraven).

De bronbestanden van het ontwerp bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van B&W van Bodegraven – Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient u een afspraak te maken via tel. (0172) 522 522 (vraag naar afdeling Planontwikkeling & Regie).

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij het eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven