Logo Bloemendaal
Aanvulling ter inzage ontwerpbestemmingsplan ‘Bennebroek Oude Kern 2013’, Bloemendaal

Op 8 maart 2013 is het ontwerpbestemmingsplan ‘Bennebroek Oude Kern 2013’ voor een periode van zes weken ter inzage gelegd. Gebleken is dat de verbeelding (plankaart) die via www.ruimtelijkeplannen.nl was in te zien op 8 maart 2013 niet de juiste was. De goede verbeelding is op 9 maart 2013 op www.ruimtelijkeplannen.nl gezet. De papieren versie van de verbeelding, die bij het bestemmingsplan op de locaties van de gemeente ter inzage ligt, is wel correct.

Het ontwerpbestemmingsplan Bennebroek Oude Kern kan worden ingezien van 8 maart tot en met 18 april 2012 op de volgende locaties:

  • Gemeentehuis Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158 te Overveen;

  • voorm. Gemeentehuis Bennebroek, Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek;

  • Locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2, Overveen.

Het bestemmingsplan is nog in te zien tot en met 18 april 2012. Binnen deze termijn kan iedereen een inspraakreactie indienen op het ontwerp bestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, postbus 201, 2050 AE te Overveen.

Het plangebied ligt in de bebouwde kom van de dorpskern Bennebroek. De plangrenzen verlopen globaal langs de kloostertuin langs het Luciapad, de De Ruyterlaan, Witte de Withlaan (met uitzondering van de bestaande woningen), langs de noordzijde van het terrein van Meerleven, het Beatrixplein en de Wilhelminalaan.

Naar boven