Logo Kaag en Braassem
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen A4, Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 3.8 van het Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen A4’ met ingang van 21 maart 2013 ter inzage wordt gelegd.

Met bestemmingsplan Bedrijventerreinen A4 worden de geldende bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen Veenderveld, Het Oog en De Lasso in Roelofarendsveen vervangen door één integraal bestemmingsplan. Hoewel het een conserverend plan is, zorgt de integrale aanpak voor een consequente planologische situatie op de bedrijventerreinen.

Van donderdag 21 maart 2013 tot en met woensdag 1 mei 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak. Het ontwerp bestemmingsplan is in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.kaagenbraassem.nl via ‘Wonen en leven’ → ‘Wonen en bouwen’→ ’Bestemmingsplannen’ en tevens is het te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID NL.IMRO.1884.BPBedrijvenA4-ONT1

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Bedrijventerreinen A4”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

20 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

Naar boven