Logo Sluis
Ontwerpbestemmingsplan Cadzandseweg Nieuwvliet, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Cadzandseweg Nieuwvliet ter inzage wordt gelegd. Het plan voorziet in het planologisch mogelijk maken van het realiseren van tien woningen aan de Cadzandseweg te Nieuwvliet.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen met ingang van 21 maart 2013 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1714.0001bpcn09-ON01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten de openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw C. Luteijn van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed via tel. 0117 – 457 240.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan Cadzandseweg Nieuwvliet op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw C. Luteijn van de afdeling Omgeving, Economie & vastgoed via tel. 0117 – 457 240.

Wij maken u erop attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis brengen tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan Cadzandseweg Nieuwvliet de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Oostburg, 20 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Sluis, J. Suurmond, wnd. burgemeester.

J. Dijkstra, gemeentesecretaris.

Naar boven