Logo Oirschot
Ontwerp omgevingsvergunning voor de activiteiten Milieu en Strijdig gebruik Langereijt 21, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij van plan zijn om de volgende omgevingsvergunning 1e fase te verlenen:

voor een varkenshouderij aan het adres Langereijt 21, 5091 JP in Oost West en Middelbeers aan A.A.M. van Dommelen, Langereijt 21 in Oost West en Middelbeers (revisievergunning).

De veranderingen bestaan uit:

  • er worden twee nieuwe stallen gerealiseerd, voorzien van een biologische gecombineerde luchtwasser met 85% ammoniakreductie (BWL2009.12);

  • de bestaande stallen 5 en 7 worden aangesloten op de luchtwasser van stal 6;

  • ten behoeve van de nieuwe stallen worden bij de nieuwe stallen voersilo’s bijgeplaatst;

  • het spuiwater wordt opgevangen in een ondergrondse spuiwateropslag bij stal 6;

  • in stal 4 komt een afsluitbare kast voor reinigingsmiddelen;

  • in gebouw 1 wordt smeerolie en afgewerkte olie opgeslagen;

  • in verband met de uitbreiding wordt de erfverharding aangepast.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken van donderdag 21 maart 2013 tot 2 mei 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Zienswijzen

Van donderdag 21 maart 2013 tot donderdag 2 mei 2013 kan iedereen over de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot, Postbus 11, 5688 ZG in Oirschot. De ingebrachte zienswijzen worden ter inzage gelegd.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen tijdens een hoorzitting, kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer 0499-583 333. Een verzoek daarvoor moet u uiterlijk één week voor het einde van de genoemde termijn indienen. Belanghebbenden die op tijd zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning hebben ingediend kunnen later beroep instellen tegen de definitieve omgevingsvergunning.

20 maart 2013

Naar boven