Logo Heerhugowaard
Wijzigingsplan Westdijk 32–34, Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 12 maart 2013 het ‘wijzigingsplan Westdijk 32-34’ hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan betreft een wijziging van een gedeelte van het bestemmingsplan ‘1e partiële herziening Broekhorn’, Het wijzigingsplan heeft betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor realisatie van vier woningen in het gemeentelijk monument Westdijk 32-34.

Tegen het ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht en bij de vaststelling zijn in het wijzigingsplan geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan.

Inzage

Het wijzigingsplan ligt samen met het besluit tot vaststelling met bijbehorende stukken vanaf woensdag 20 maart 2013 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Bovendien is een deel van de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam “wijzigingsplan Westdijk 32-34” invult, wordt u direct naar het plan geleid.

Beroep

Omdat tegen het ontwerp wijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerp wijzigingsplan bij burgemeester en wethouders in te dienen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heerhugowaard, 19 maart 2013

Naar boven