Logo Voerendaal
Verleende Omgevingsvergunning ‘Landgoed Colmont’, Voerendaal

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure is gevolgd:

Colmont ongenummerd te Voerendaal, kadastraal bekend gemeente Voerendaal, sectie H, nummer 86, 648 en 650: het slopen van een stal, het bouwen van een woonhuis en het inrichten van een landgoed (UV 20110009).

Op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die een zienswijze tegen de ontwerp-vergunning hebben ingediend dan wel belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp-vergunning binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit een beroepschrift hiertegen indienen. Het beroepschrift dient schriftelijk bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Daarnaast kunt u – indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dit vereist – aan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken ter zake een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven