Logo Weert
Vastgestelde bestemmingsplannen ‘Maaseikerweg 188’, Weert en ‘Bocholterweg 134’, Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening de volgende besluiten van 13 maart 2013 van de gemeenteraad bekend:

  • Het bestemmingsplan “Maaseikerweg 188” is ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan omvat het bouwen van een woning. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.BPMaaseikerwg188-VA01.

  • Het bestemmingsplan ‘Bocholterweg 134 is ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan omvat de uitbreiding van een agrarisch bouwblok. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.BPBocholterweg134-VA01.

Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit. De stukken liggen ter inzage vanaf 21 maart 2013 totdat de beroepstermijn is verstreken.

De stukken liggen ter inzage in het Infocentrum en bij bij het loket Ruimtelijke Zaken in het stadhuis, Beekstraat 54 en in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de websites, www.weert.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 20 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Weert, de secretaris,

de burgemeester,

Naar boven