Logo Heiloo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Koningsveld’, Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 21 maart 2013 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Koningsveld voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Koningsveld omvat het voormalige vakantiepark Koningsveld aan de Vennewatersweg te Heiloo. Het gebied ligt globaal tussen de Vennewatersweg, Westerweg, Slootenslaan en de sportcomplex Het Vennewater.

Het bestemmingsplan beoogt de bestemming in overeenstemming te brengen met het huidige gebruik. De recreatiewoningen krijgen daardoor een reguliere woonbestemming. Door de voorgestelde bestemmingswijziging verandert de feitelijke situatie overigens niet.

Ter inzage

Vanaf donderdag 21 maart 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Koningsveld gedurende zes weken ter inzage bij:

  • de informatiebalie in het gemeentehuis;

  • de bibliotheek Heiloo, Westerweg 250, geopend dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.30 uur, woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Inzien op internet

U kunt het ontwerpbestemmingsplan Koningsveld ook raadplegen op de gemeentelijke website www.heiloo.nl, bij ‘buurt’, ‘ruimtelijke ordening’ en dan onder ‘bestemmingsplannen’.

Ook is het ontwerp in te zien op de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0399.bpKoningsveld-0301 ).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Koningsveld'.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de heer C. Ouwerkerk van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, telefoonnummer 072 – 535 67 33

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan of de procedure kunt u contact opnemen met de gemeente Heiloo, afdeling VROM, telefoonnummer 072 – 535 67 33.

Heiloo, 20 maart 2013

Naar boven