Logo Landgraaf
Ontwerpbestemmingsplan Mondo Verde, Landgraaf

Vooraankondiging 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en Wethouders van Landgraaf kennis dat zij het bestemmingsplan ‘Mondo Verde’ voorbereiden. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft is plaatselijk bekend als Groene Wereld 10 en kadastraal bekend als gemeente Landgraaf, sectie B nummers 7549, 7550 (ged.) en sectie C, nummers 543, 846, 847, 851 en 908. Op grond van artikel 1.3.1 Bro wordt hier vermeld dat in het kader van de 1.3.1 Bro vooraankondiging geen stukken ter inzage liggen en geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. De mogelijkheid om zienswijzen in te dienen wordt thans wel geboden op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Terinzage legging ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en Wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wro en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Mondo Verde’ ter inzage ligt. In het park is dagrecreatie en vermaak in de vorm van een themapark en het houden van dieren toegestaan. Ook is een evenemententerrein opgenomen. In het bestemmingsplan is daarnaast een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor verblijfsrecreatie.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Mondo Verde’, met IDN ‘NL.IMRO.0882.BPMONDOVERDE03001-ON01’, ligt met ingang van 21 maart 2013 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie Grondzaken, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.landgraaf.nl onder ‘Ruimtelijke Plannen’. Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 045-5695222.

Naar boven