Logo Flevoland
Kennisgeving voorbereidingsbesluit Mer-beoordeling Marknesserweg 13 te Emmeloord, Flevoland

De directeur van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek maakt, namens het college Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordoostpolder, bekend dat hij conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer een aanmeldingsnotitie heeft ontvangen van de heer G.M.E den Boer voor de aanpassing van een pluimveehouderij gelegen aan Marknesserweg 13 te Emmeloord.

Initiatiefnemer is voornemens om de legkippen om te schakelen naar een ander stalsysteem. De bestaande stal wordt aangepast en deze stal wordt verlengd. Daarnaast wordt er een nieuwe stal gerealiseerd met 30.000 stuks legkippen. Het aantal legkippen breidt uit van 39.900 stuks legkippen naar 83.100 stuks legkippen. De totale uitbreiding bedraagt 43.200 stuks legkippen.

Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie heeft de directeur van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek, namens het college Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Ter inzage

De aanmeldingsnotitie, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang vanaf 21 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Emmeloord. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.30 – 12.30 uur.

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is de beoordeling een voorbereidingsbeslissing voor de nog in te dienen aanvraag om omgevingsvergunning. Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan geen bezwaar worden gemaakt.

In een later stadium kunnen zienswijzen worden ingediend tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning. Daarbij kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Naar boven