Logo Venlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoeve De Achterste Kockerse’ te Boekend, Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan “Hoeve De Achterste Kockerse” te Boekend bekend.

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridische regeling ten behoeve van de herbouw van een historisch bijgebouw bij en de renovatie van de gemeentelijke monumentale hoeve “De Achterste Kockerse” te Boekend op het perceel kadastraal bekend VLO sectie K 9463, gelegen aan de Grote Achter Kockerseweg 30 te Boekend.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 21 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie. De Stadswinkel is op werkdagen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Het digitale ontwerpplan kan worden geraadpleegd via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0983.BP20125HOEVEKOCK-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Venlo, Postbus 3434 te 5902 RK Venlo. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de heer H. Willems van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 6147.

Venlo, 20 maart 2013

Naar boven