Logo Gouda
Bekendmaking besluit route gevaarlijke stoffen Gouda

De raad van de gemeente Gouda maakt bekend, dat op 23 januari 2013 de route voor het vervoer van gevaarlijke stoffen is gewijzigd. De reden van de wijziging is om de risico’s van het vervoer met gevaarlijke stoffen over de weg zoveel mogelijk te beperken. De wijziging van de route gevaarlijke stoffen is als volgt. De Rotterdamseweg, Schielands Hoge Zeedijk, Nieuwe Veerstal, Goejanverwelledijk, Haastrechtsebrug maken niet langer deel uit van de route gevaarlijke stoffen. De route gaat nu via de Zuidwestelijke randweg (ZWR). Wel wordt het gedeelte van de huidige route over de Rotterdamseweg en de Schielands Hoge Zeedijk tot aan het bedrijf Croda gehandhaafd, waarbij dan wel duidelijk aangegeven wordt dat dit geen doorgaande route is.

Het besluit ligt vanaf 21 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur bij de publieksbalie van het Huis van de Stad aan Burg. Jamesplein 1 te Gouda.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden gedurende zes weken vanaf 21 maart 2013 een beroepschrift indienen bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, postbus 20 302, 2500 EH Den Haag. Desgewenst kunnen zij daarbij een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt ter betaling een acceptgiro toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Veiligheid en Wijken, de heer G.J. Buth, telefoon 0182-588725

Gouda, 20 maart 2013

Naar boven